Sobre nosaltres

Som una empresa especialitzada en la digitalització empresarial, desenvolupant aplicacions per a dispositius mòbils, per connectar l'empresa amb els seus clients i internament facilitar la connexión les 24h/7 dies de la setmana a tots els treballadors.


Oferim desenvolupament d'aplicacions mòbils en sistemes natius per ios i android o mitjançant web app (WPA), webs adaptades als dispositius mòbils, per a disposar d'una empresa connectada. Cada aplicació mòbill (App) desenvolupada, és pensada per treure el màxim de benefici oferint serveis fins ara impensables i augmentant l'oportunitat de negoci.


aplicación móvil 1

Orientació al client

Amb una aplicació mòbil per a l'empresa, et permetrà coneixer millor els clients, et permetrà connectar-hi allà on es trobin, enviant-lis ofertes personalitzades, en funció de les seves preferències, reduint els costos operatius.

Ens focalitzem en les necessitats del client, amb l'objectiu d'augmentar la rentabilitat del negoci, gracies a les noves tecnologies. El nostre esforç es centra a portar a terme les idees dels nostres clients, aportant al projecte, tota la nostra experiència en el desenvolupament d'aplicacions mòbils.

aplicación móvil 2

El gran objectiu és aconseguir la màxima eficiència del negoci mitjançant la transformació digital. La movilitat és clau, perque “el treballador es mou dins de l'organització, en el carrer, a qualsevol lloc”.


No hi ha res millor que concentrar els esforços en lo imprescindible per aconseguir els objectius del teu negoci. És per això que aquest tipus de solucions impliquen un assessorament, un disseny, un desenvolupament, una configuració adaptada a les necessitats, una atención personalitzada i un manteniment durant les 24 hores del dia, els set dies de la setmana.


Projectar una imatge professional de l'empresa, sigui quin sigui el seu tamany és important pels clients, veient que aquesta avança amb els canvis tecnològics que s'estan donant en la societat.


La transformació digital és la clau també per fidelitzar els clients, augmentant la confiança que depositen en l'empresa. S'obre un canal de comunicació directa amb els clients, millorant i apropant-lis els serveis que l'empresa ofereix i obrint l'oportunitat de nous serveis, fins a la data inimaginables.

Funcionalitats

Desenvolupament d'aplicacions per a dispositius mòbils, en funció de les neceesitats del client.

Funcionalitats adaptades a cada negoci, amb l'objectiu de potenciar la relació amb el client final.

Per nosaltres l'usuari és el centre de l'aplicació i tots els esforços van a satisfer les seves necessitats, millorant la relació amb l'empresa.

Notificacions

Et permetrà comunicar-te directament amb els teus clients mitjançant notificacions en la pantalla d'inici del dispositiu mòbil.

Sistemes de fidelització

Et permetrà crear un avançat sistema de fidelització, augmentant el compromís dels teus clients amb l'empresa.

Events

Et permet crear un calendari d'events del teu negoci, incloent la informació important.

Missatges Push.

Permet una comunicació directa amb tots els usuaris, mitjançant notificacions en la pantalla d'inici del mòbil, permetent enviar ofertes e informació rellevant.

Autenticació

Gracies a la funcionalitat del registre d'usuaris, podras conneixer quins són els teus usuaris e impactar en ells amb potents eines de marketing.

Botiga

Implementar una botiga dins de l'aplicació mòbil. Et permet rebre i gestionar comandes des de qualsevol dispositiu mòbil, facilitant el procés de compra als teus clients.

Punts d'interés amb Geolocalització.

Geolocalitza el teu negoci o els punts d'interés, permetent donar informació als clients de les instal·lacions, al punt d'interés.

Funcions socials

Integra el teu perfil, en diferents xarxes socials.Galeria d'imatges

Implementa una galeria d'imatges i vídeos, per promocionar els events.Procés de desenvolupament d'aplicacions per a dispositius mòbils

1

La idea

Tot producte, servei o empresa, comença amb una idea. Ens em de preguntar:

- La meva idea per l'aplicació encaixa en el negoci?

- S'ajusta la idea de l'aplicació al mercat?
2

L'objectiu i el públic objectiu

És important definir l'objectiu que pretenem amb el desenvolupament d'aplicacions mòbils. Que volem aconseguir amb l'aplicació? En funció de l'objectiu que pretenem, l'estrategia serà diferent.

També és important coneixer el públic objectiu que farà servir l'App i com serà utilitzada.

3

El procés de desenvolupament

El següent pas és combinar-ho tot, amb les avantatges de la tecnologia mòbil i desenvolupar la App amb la tecnologia seleccionada: WebApp progressiva o programació amb llenguatge natiu.

En aquesta fase, apliquem tots els nostres coneixements i experiències en el desenvolupament d'aplicacions mòbils.

4

Proves i llançament

Una vegada finalitzada l'aplicació mòbil, es realitzarà el llançament de la versió beta, per a realitzar proves amb pocs usuaris.

Una vegada depurada l'aplicació, es realitzarà el llançament per el públic objectiu.

--> --> -->
app 1
app 2
app 3
app 4
app 5
app 6
app 7
app 8
app 9
app 10

Web App

Desenvolupem Webs adaptatives a qualsevol dispositiu mòbil, permetent que aquesta sigui correctament visualitzada des de qualsevol terminal, independentment del sistema operatiu que s'utilitzi.


Degut a que es carrega en el servidor web i s'executa en el navegador, no requereix de cap instal·lació. Permet crear un accés directa en l'escritori de l'ordinador o en la pantalla d'inici del dispositiu mòbil mitjançant un marcador.

Desarrollo web

FAQ

Obviament, a diferència del desenvolupament d'aplicacions en altres llenguatges de programació diferents del natiu de cada plataforma, aquí tindre certes avantatges depenent de la plataformaque que s'esculli. Anem a veure quines són algunes d'aquestes avantatges:

Màxim rendiment en els dispositius

Al aprofitar les avantatges que ens dóna un llenguatge de programació natiu, estarem aprofitant també el fet de treure el màxim rendiment als dispositius que compten amb aquest sistema operatiu.

S'incrementa l'experiència d'usuari'

Com s'indica anteriorment, al obtenir un millor rendiment, alhora estem obtenint una millor experiència d'usuari en quant a temps de càrrega i fluidesa.

Aplicacions disponibles des de la App Store

Com és de suposar, les aplicacions totalment natives compten amb una major visibilitat a la tenda d'aplicacions, per sobre d'una aplicació híbrida o webapp.

Notificacioa disponibles

Segurament has notat que en el teu dispositiu, constantment apareixen algunes notificacions enviades per les mateixes aplicacions. Aquesta és una de les avantatges de desenvolupar amb un sistema natiu de la plataforma, ja que permet treure el màxim de rendiment possible a les funcions d'un dispositiu, incloent-hi el sistema de notificacions.

Actualizacions constants

Degut a la visibilitat que tenen aquestes apps en la botiga d'aplicacions respectiva de cada sistema, augmenta el feedback per part dels usuaris, el que fa que els desenvolupadors es posin a treballar, per treure actualitzacions d'una forma més frequent.

Les xifres indiquen que més del 75% de les persones que naveguen per internet a diari a Europa, ho fan a través de dispositius mòbils i a nivell mundial aquesta xifra ja arriba al 57%, el que vol dir que una gran quantitat d'usuaris prefereixen aquesta modalitat enfront els ordinadors, sobre tot quan es tracta de recerques o transaccions personals.

Aquests són alguns dels beneficis de tenir la teva pròpia App:

1- Si un client ha descarregat l¡aplicació en el seu mòbil, hi ha majors probabilitats de que sigui un client fidelitzat i/o freqüent de la marca.

2- Es converteix en un canal de comunicació directa amb els clients fidelitzats i a més a més tenim l'oportunitat de que les nostres ventes s'incrementin al disposar d'una nova plataforma per oferir els nostres productes.

3- Et mostres com una marca adaptada a les noves tecnologies.

4- Al disposar de l'aplicació en el mòbil, l'accés per part del client és més ràpid i fàcil, al estar ja descarregat en el dispositiu mòbil.

5- Et permetrà conneixer millor als teus clients, l'us del producte i poder realitzar campanyes de marqueting personalitzades.

6- Mitjançant diferents mètodes, permet la fidelització dels clients.

Tot desenvolupament el dividim en 3 fases:

1-PENSAMENT

Pensar abans de començar

Cada projecte ha de ser analitzat, com un projecte únic, el qual ha d'adaptar-se a un ecosistema digital.

Realitzem sessions de treball amb estreta col·laboració amb el client, generant exercicis de creativitat que ens condueixen a l'èxit garantitzat de cada projecte.

En aquesta fase es descriurà com ha de ser l'aplicació mòbil, quines funcions ha de tenir i s'acordarà tot el planning de desenvolupament amb el client.

2-DISSENY

Dissenyar per crear noves experiències

Dissenyem cada projecte de forma única per donar un valor afegit. El disseny es fon amb la funcionalitat, creant aplicacions amigables i 100% funcionals.

3-DESENVOLUPAMENT

Us de les solucions tecnològiques més avançades

S'utilitzarà la millor tecnologia pel desenvolupament, amb la finaltat d'aconseguir els objectius fixats en les fases anteriors.

En el desenvolupament l'usuari passa a ser el centre de l'aplicació per aconseguir experiències úniques.

aplicación móvil

Desenvolupaments disponibles

Que inclou el nostre desenvolupament:


 • Consultoria i assessorament sobre marketing mòbil..
 • El millor suport tècnic. Comptaras amb assessorament tècnic totalment personalitzat.
 • Disseny i parametrització de les diferents pantalles i funcionalitats.

Desenvolupament PWA

 • Registre d'usuaris
 • Panel de control per actualitzar els continguts.
 • Hosting de la WebApp
 • +30 funcionalitats disponibles

Apps per Android

 • Registre d'usuaris
 • Panel de control per actualitzar els continguts.
 • +30 funcionalitats disponibles
 • Publicació a Google Play

Apps per IOS

 • Registre d'usuaris
 • Panel de control per actualitzar els continguts.
 • +30 funcionalitats disponibles
 • Publicació a l'Apple Store

Contacti amb nosaltres sense cap compromís i l'informarem del millor pla per al seu negoci i les funcions que precisa la seva aplcació mòbil.

Contacta

Ens pot seguir a:
GoodFirms Badge